Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Léčba nemocí v tradiční čínské medicíně

Léčba nemocí v tradiční čínské medicíně


Čtenář dostává komplexní a srozumitelný návod, jak porozumět vzniku a vývoji chorob na základě synergického přístupu spojujícího zkušenosti tisícileté medicíny s moderním přístupem k léčbě vybraných nemocí a potíží.
Titul je určen nejširší veřejnosti zajímající se o metody tradiční čínské medicíny, specialistům lékařům a vyškoleným terapeutům v oboru tradiční čínské fytoterapie a akupunktury, specialistům v oboru reflexní terapie a v neposlední řadě také samotným pacientům.
Knížka pro každého
V závěru knihy je uveden výčet veškerých uvedených ingrediencí v přepisu pinyin, v původních čínských znacích, dokonce i s latinským názvoslovím.
a další, přičemž vysvětluje, jak na nemoc nahlížet z pohledu tradiční čínské medicíny a jaké jsou možnosti léčby prostředky tradiční čínské medicíny.
jako jsou ischemická choroba srdeční, revmatoidní artritida, nespecifická ulcerózní kolitida, chronická glomerulonefritida, poruchy menstruačního cyklu, chronická prostatitida
V jiné kapitole jsou uvedeny diagnózy stanovené moderní západní medicínou,
V textu je podán všeobecný popis syndromů a patologií podle tradiční čínské medicíny s metodikou léčení hlavních orgánů a systémů, další kapitola se věnuje praktické léčbě pacienta podle potíží, s nimiž přichází k lékaři (kašel, dušnost, nespavost, bušení srdce apod.).
Zcela unikátní je celková koncepce této monografie.
Jedinečná koncepce kombinující pohled tradiční čínské a západní medicíny
Každá receptura je zevrubně rozebrána z pohledu různých variant a doplňujících ingrediencí, které je třeba použít při konkrétních projevech a vývoji nemoci.
Kniha přináší podrobný popis léčby vybraných onemocnění za pomoci receptur tradiční čínské medicíny, v některých případech včetně akupunktury.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku