Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Leader příručka pro každého, kde se chce stát vynikajícím vůdcem

Leader příručka pro každého, kde se chce stát vynikajícím vůdcem
Novinka

Alex Ferguson, Michael Moritz
Rok vydání:2016
Vydavatelství: Nakladatelství Jota, s. r. o
ISBN:978-80-7565-003-0
Stran:376
Skladem: na dotaz
Kategorie:Řízení, management, ekonomika
Motivace, úspěch, propagace
Network marketing
Kód:A85464820


Sleva 11% - z ceny 398,00 Kč s DPH
Nová cena 354,00 Kč s 10% DPH




38 let v čele nejen Manchester United.

Nepostradatelný zdroj inspirace pro všechny, kteří se chtějí stát leadery!

Sir Alex Ferguson o 38 letech rekordně úspěšné kariéry nejen v čele Manchesteru United.

Co je třeba mít k tomu, aby člověk mohl vést tým k trvalým úspěchům na světové scéně?

Sir Alex Ferguson patří k nemnohým leaderům, kteří to vědí. Během své osmatřicetileté trenérské kariéry sir Alex vyhrál neuvěřitelných 49 trofejí a z Manchesteru United pomohl vytvořit jednu z největších obchodních značek na světě.

V inspirativní nové knize sir Alex odhaluje tajemství své rekordně dlouhé a úspěšné kariéry.

Kniha Leader je uspořádána podle klíčových schopností, jichž si sir Alex cení nejvíce. Zahrnuje prvky, které si okamžitě spojíme s jeho trenérským stylem: kázeň, kontrolu, týmovou práci a motivaci. Zabývá se však i prvky, které sice nejsou tak zřejmé, ale v cestě za úspěchem nejsou o nic méně důležité: delegováním pravomocí, analýzou dat a překonáváním nezdarů.

Společné dílo sira Alexe a jeho dlouholetého přítele, investora sira Michaela Moritze vyniká vhledem, moudrostí, humorem a upřímností.

Jednotlivé příběhy se nevyhnutelně týkají fotbalu a fenomenálního úspěchu na tomto poli, ale ponaučení si z nich může vzít každý. Ať už vedete firmu, učíte ve škole nebo pracujete v malém týmu, kniha Leader vám pomůže stát se lepším vůdcem.

Nepostradatelný zdroj inspirace pro všechny manažery, kteří se chtějí stát leadery!

Inspirativní příručka pro každého, kde se chce stát vynikajícím vůdcem, z pera nejúspěšnějšího fotbalového trenéra všech dob.

Sir Alex Ferguson

se narodil roku 1941 ve skotském Govanu, který je dnes součástí Glasgow. Později jako střední útočník a vyhlášený kanonýr přestoupil do místního klubu Rangers za rekordní částku vyplacenou ve skotském fotbale. V roce 1974 se vydal na trenérskou dráhu v East Stirlingshire a St. Mirren. Později vedl Aberdeen, kde upoutal širší pozornost úspěšnými výsledky v domácích soutěžích a v roce 1983 ziskem Poháru vítězů pohárů po finálovém vítězství nad Realem Madrid.

O tři roky později přišel do Manchesteru United, s nímž pak vyhrál 38 trofejí. Patří k nim pět vítězství v Poháru FA, třináct v anglické Premier League a dva triumfy v Lize mistrů. V roce 1999, kdy si Manchester United připsal tzv. treble, byl Alex Ferguson povýšen do šlechtického stavu. Za celou kariéru získal 49 trofejí, což z něj dělá nejúspěšnějšího britského trenéra všech dob.

V roce 2013 sir Alex oznámil, že odchází do fotbalového důchodu. Manchesteru United nicméně slouží dál ve funkci ředitele a kromě toho přednáší v rámci programu vzdělávání vedoucích pracovníků na Harvard Business School.

Sir Michael Moritz

se narodil v Cardiffu, studoval v Oxfordu a koncem sedmdesátých let se stal ve Spojených státech reportérem časopisu Time. V té době se setkal s mladým Stevem Jobsem a napsal vůbec první knihu o společnosti Apple The Little Kingdom: The Private Story of Apple Computer. Moritz se autorsky podílel na druhé knize o podnikání, která nese titul Going for Broke: The Chrysler Story, a v roce 1986 se stal zaměstnancem společnosti Sequoia Capital v kalifornském Silicon Valley.

Výsledkem těsné spolupráce Sequoia Capital s mladými zakladateli byly společnosti, které dnes mají hodnotu skoro 1,5 bilionu dolarů, což je více než hodnota kterékoli jiné investiční firmy na světě. Sequoia Capital patřila k prvním investorům ve firmách, jako jsou Apple a Cisco a v nedávnější době YouTube, Airbnb, Dropbox a WhatsApp. Michael Moritz byl nebo stále je členem představenstva firem Google, Yahoo!, PayPal a LikedIn.

V roce 2012 se stal ředitelem Sequoia Capital a o rok později byl povýšen do šlechtického stavu. Jednou z filantropických aktivit jeho rodiny je největší evropský stipendijní projekt zaměřený na podporu vysokoškolských studentů pocházejících z rodin s nízkým příjmem. Michael Moritz, jehož rodiče uprchli z nacistického Německa, žije s manželkou Harriet Heymanovou v San Franciscu.


Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku