Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Láskominy Denisy Bartošové jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty po celý rok - Best Entertainment Cookbook (Nejlepší zábavná kuchařka)

Láskominy Denisy Bartošové jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty po celý rok - Best Entertainment Cookbook (Nejlepší zábavná kuchařka)
Novinka

Denisa Bartošová
Rok vydání:2016
Vydavatelství:Smart Press
ISBN:978-80-87049-75-4
Stran:200
Skladem: na dotaz
Kategorie:Životní styl, výživa, kuchařky
Design , Architektura, Art
Móda, líčení, péče o pleť
Kód:010076


Sleva 12% - z ceny 549,00 Kč s DPH
Nová cena 483,00 Kč s 10% DPH


Udělejte svým milovaným radost dárkem s příběhem. Takovým, který je s láskou ručně vyrobený, krásně zabalený a navíc se dá sníst. A nebo darujte samotnou knihu plnou návodů na nazdobené dobroty a inspirace pro tvoření. Druhá kniha Denisy Bartošové – autorky, která je svou kreativitou a nenechavýma rukama pověstná, by neměla chybět všem těm, kterým není líno vdechnout dobrým nápadům život. Denisa vám pomocí podrobných postupů pomůže vytvořit věci, na které byste si sami možná netroufli, a to za pár chvil i za pár kaček! Nechte promluvit své tvořivé já a darujte blízkým nebo sami sobě ručně vyrobené láskominy! Můžete se těšit na 13 nadupaných kapitol jedlých dárků k nejrůznějším příležitostem, inspirativní nápady na kreativní dárky pro všechny, last minute tvořivé a jedlé dárky do 10 minut, Denisiny oblíbené recepty, v každé kapitole Deník – prostor pro vaše poznámky, tipy a vychytávky.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku