Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Květové esence dr. Bacha - pozitivní emocionální kvality čaker

Květové esence dr. Bacha - pozitivní emocionální kvality čaker
Philip Salmon a Anna Jeoffroy
Rok vydání:2009
Vydavatelství:Pragma
ISBN:978-80-7349-181-9
Stran:120
Skladem: na dotaz
Kategorie:Homeopatie, květová terapie
Léčení přírodními prostředky, herbáře
Kód:S02374
Podobné knihy:Základní kniha homeopatie
Homeopatie základní informace a použití
Homeopatická první pomoc (škola do kapsy)
Homeopatická věda
Homeopatický přístup k léčbě rakoviny


Cena 590,00 Kč s 10% DPH



Tato kniha nabízí chápání květových esencí dr. Bacha ve vztahu k pozitivním emocionálním kvalitám čaker. Poskytne tak užitečný nástroj pro učení jak pro dobře kvalifikovaného profesionálního experta, tak i pro mnoho lidí, kteří se zajímají o květové esence dr. Bacha a trochu se obávají stanovovat diagnózu, zvláště když právě pro jejich problém není esence okamžitě zřejmá. Tato technika, která se zaměřuje na pozitivní kvality systému čaker a nesoustřeďuje se na negativní stavy, jim umožňuje z těchto úžasných esencí získat maximální prospěch.

Jejich smyslem je obnovení přirozených obranných a léčebných funkcí těla, nemají žádné vedlejší účinky a výběr by měl být prováděn přímo klientem podle jeho typu, duševního a emočního stavu, podle jeho zvyků, postojů, které on zná nejlépe.
Jeho esence působí na všech úrovních - emocionální, mentální i fyzické, i když nejsou určeny přímo pro fyzické potíže, ale spíše na harmonizaci stavu mysli, na nálady, strach, starosti, zlosti nebo deprese pacienta.
Jejich zakladatel MUDr. Bach věřil, že fyzické onemocnění je výsledkem emocionální nerovnováhy, především však negativních emocí.
Jejich podstatou je extrahování květů rostlin ve vodě na přímém slunci, nebo vaření částí rostlin a následující smíchání extraktu s alkoholem na tzv. matečnou tinkturu, z které esence potom vznikají.
Terapie Bachovými květovými esencemi je přirozená léčebná metoda, jejímž základem je 38 květových esencí, které jsou připraveny z nejedovatých, divoce rostoucích rostlin a stromů.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku