Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Krok za krokem (I)

Krok za krokem (I)
Ivan Gellner
Rok vydání:1998
Vydavatelství:Vodnář
Stran:159
Skladem: na dotaz
Kategorie:Léčitelé, jasnovidci, psychotronici
Magie, šamanismus, kabala
Meditace, mystika
Kód:100051
Podobné knihy:Šamanské léčení šamanské techniky dýchání, snění a záchrany duše


Cena 250,00 Kč s 10% DPH


Druhá část každého dílu obsa­ huje články a úvahy napsané autorem (mj. i rozbor Otčenáše z hlediska magie), záznamy jeho rozhovorů atd. a je jakousi sumarizací vlastního deníku.
První část obsahuje opis deniku, kde je vše psáno sys­ témem "den po dni" ("krok za krokem"). Neexistuje podrobnější a srozumitelnější popis Ces­ ty hledáni a nacházeni než denni zápisy toho, kdo po ni jde.
Každý díl je rozdělen do dvou částí.
Na základě zna­ lostí orientálni diagnostiky vytvořil systém tzv. pohledové diagnostiky vrozených zdra­ votních předpokladů. Uvádí zde také podrobný způsob navázáni kontaktu-i vlastní komu­ nikaci s mimosmyslovými bytostmi všech stupňů a úrovni, včetně jejich využití např. v léčitelství atd.
V současné době má již autor uzavřené tři díly. Jde o unikátní spis obsahující minimál­ ně upravené denikové zápisy člověka, který prošel (a stále ještě prochází) oblastmi nejvyš­ ších magicko-mystických principů. Je v něm popsána celá řada způsobů (psychotronické) díagnostiky, a to od základni až po možnost čteni dědíčných záznamů.
Začal psát pracovni (magický) deník. jehož část se vám touto cestou dostává do rukou.
zjistil, že je schopen díagnostikovat a následně i léčit na dálku, zakreslovat do plánků geopatogenni zóny i podzemni vodu atd. Bez možnosti konzultace za­ čal sám studovat mystiku a následně i magii. Prokousával se krok za krokem problematikou hermetismu...
Jenomže v lednu 1990 -prakticky během jednoho odpoledne -došlo v jeho myšleni k absolutnímu zvratu:
Následně si uvědomil, že v jeho přítomnosti vždy zhasne jedno poulični světlo. Ale i toto považoval pouze za jakousi legraci, kte­ rou bavil své známé. Jako správný zdravotník a technik pokládal vše, co se týkalo hermetismu a léčitelstvi za "výplody chorých mozků".
zís­kal v mládí střední zdravotní a potom i technické vzděláni. Až do roku 1989 žil poklidným životem stavebního technika. Na podzim tohoto roku měl vizi dějů ve svém těle, která mu ukázala konkrét­ ni průběh jednoho ozdravného procesu, Vize trvala asi půl hodíny a na jejim konci skutečně zmizel vleklý zánět loketního kloubu.
Ivan Gellner (narozen 20. ledna 1952 v Brně)
Popisuje celou řadu způsobů psychotronické diagnostiky a uvádí vlastní systém tzv. pohledové diagnostiky vrozených zdravotních předpokladů.
Je to spis člověka, který prošel a stále prochází oblastmi nejvyšších magicko-mystických principů.
Tato kniha je první částí unikátního třídílného deníku člověka, který den ze dne zjistil, že je schopen diagnostikovat a léčit na dálku.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku