Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Kopni do té bedny

Kopni do té bedny
Seth Godin
Rok vydání:2012
Vydavatelství:Jan Melvil Publishing
ISBN:978-80-87270-21-9
Stran:104
Skladem: na dotaz
Kategorie:Ekonomie, komunikace, prodej
Motivace, úspěch, propagace
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:000787
Podobné knihy:Odpověď vybudujte firmu v jakémkoliv oboru
Umění rozjezdu
Odhalte lháře návody, jak rozpoznat lež
Umění prokrastinace úžasný způsob, jak se vyhnout práci


Sleva 7% - z ceny 199,00 Kč s DPH
Nová cena 185,00 Kč s 10% DPH




Promyšlená obchodní strategie, odbornost, kontakty, velké úsilí… Tím disponuje většina firem, ale k přežití to bohužel nestačí. Dnes už ne. Jak tedy růst a být úspěšný? Seth Godin tvrdí, že to, co většině firem zoufale chybí, je vůle inovovat a ochota riskovat. Fungovat tímto způsobem je nezbytné, ale současně také nesmírně obtížné: Prvotní nadšení rychle vyprchá a dříve, něž dosáhnete, cíle, věci se vrátí do starých kolejí. Nedovolte to. Tato kniha je záložním zdrojem motivace, který jste potřebovali! Mějte ji u sebe a čtěte opakovaně. Vyburcuje vás vstát a něco udělat.

Dozvíte se:

Proč jsou iniciátoři tak vzácní a důležit. V čem tkví tajemství úspěšných firem. Co je nejdůležitější a často přehlíženou součástí správného managementu. Kde se bere motivační síla. Co je hybatelem trhu. Proč se vyplatí věci trochu nakopnout.

SETH GODIN je autorem řady mezinárodních bestsellerů, které změnily způsob, jímž manažeři myslí a jednají. Je jedním z nejvlivnějších bloggerů v oblasti podnikání na světě a trvale patří k jednadvaceti nejčtenějším bloggerům v angličtině. Současně je i zakladatelem a generálním ředitelem Squidoo.com a velmi oblíbeným řečníkem. Žije ve Westchesteru, New York.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku