Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Konec světa bude v roce 3006

Konec světa bude v roce 3006
Oldřich Rajsigl
Rok vydání:2010
Vydavatelství:autor
ISBN:978-80-254-7292-7
Stran:131
Skladem: na dotaz
Kategorie:Historie, filozofie
Léčitelé, jasnovidci, psychotronici
Záhady, tajemství, záhadologie
Kód:S03489
Podobné knihy:Tajemství věštíren


Cena 195,00 Kč s 10% DPH


planety a života na ní.
Sestavil jsem jakási 7 a 9letá cyklická období, která mnohdy kardinálním způsobem zasáhla do života lidí, politických stran, dějin národů i do vývoje
které se používají už od pradávna, jsou vyzkoušené, plní se.
Přemýšlel jsem, jakého klíče se držet v určení těch nejzásadnějších udá­ lostí, a nakonec jsem dospěl k závěru, že by bylo ideální vycházet z metod,
Skloubím již výše zmíněnou starodávnou metodu s mimosmyslovým vnímáním a spolu se svými záhrobníky, se kterými mám dobré zkušenosti, se pokusím rozkrýt (v jakési obecné rovině), jak to bylo v dávné minulosti s Mayi a co nás čeká a nemine ve vzdálené budouc­nosti.
Nebudu ze sebe dělat jasnovidce ani odborníka na mayskou kulturu, protože jím nejsem a nikdo mě na něj nepasoval, ale udělám ze sebe jen takového malého vizionáře.
To závěrečné drama s patřičnou dávkou hysterie tomu dali až vy­ znavači science-fiction (sajns fikšn), různí záhadologové a lidé, kteří si mož­ ná mylně, trochu více zkresleně vyložili úvahy, číselné údaje mayských kro­nikářů, matematiků, vlastně prognostiků.
Myslím si, že "Konec světa v roce 2012 n.l." si zkresleně vyložili a poslé­ ze zpopularizovali právě odborníci, kteří se zabývali mayskou a příbuznou kulturou.
Původci myšlenky "Konce světa" mohou být Mayové, možná vzešla v souvislosti s koncem jejich mayského kalendáře v roce 2012 n. 1., ale... ?
Autor v úvodu knihy uvádí:
Kniha je přemýšlením, povídáním o číslech, která mají sílu hovořit o budoucnosti, do budoucna, a třeba o konci světa.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku