Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Postačí obejmout

Postačí obejmout
Cesty mezi světy
Rok vydání:2023
Skladem: na dotaz
Kategorie:BLOG Cesty mezi světy :-) mrk
Kód:000016


Cena -



Přijď ke mě člověče, vypni PC, seber se, oblékni se, nebrblej, že tě něco bolí, nazuj botky a vem sebou dárek. Stačí lahev s vodou nebo co tě napadne. Nenos mi žádný věci, to je to poslední, co potřebuji, vezmi sebou sebe a těš se na setkání se mnou. Pokud máš flétnu nebo bubínek, přines si ho sebou a zahraj mi.

Už jdeš nebo ještě sedíš u kompu, no táááák budu na tebe laskavý, uvidíš, něco ti přeci jen chybí a nevíš co... Dobře děláš, že jsi se rozhodl, nebudeš litovat, věř starci prosím. Už se těším až uvidím tvoji čupřinu. Nejsem rád sám, tak doufám, že ti moje společnost nebude vadit a ničeho se neboj, užívej si tu cestu za mnou, už tě očekávám. Vše zahoď za sebe bolest, starost, povinnost, neměj pocit, že ti něco chybí a že tě někdo podvedl. To vypusť.

No vidíš, že to jde a už tě vidím jůůůůů. Mávám ti a hladím tě svými větvemi, ano jsem to já tvůj javor, jemuž jsi na jaře vyléčil jeho zlomenou větev, mám tě rád, tak už se o mne opři a dej mi svoji bolest, vezmu ti ji a dám ti zdraví. Postačí, když mne za to obejmeš a ukáži ti celý vesmír.

Vámi požehnaný team Cesty mezi světy XOXO

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku