Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Jóga krátká cvičení pro každý den

Jóga  krátká cvičení pro každý den


Jóga je celostní cesta k upevnění zdraví a vnitřního klidu. Má blahodárné účinky na tělo i na duši a přináší vnitřní harmonii a vyrovnanost. Je vhodná pro kohokoli, bez omezení věku a zkušeností. Začněte spolu s námi co nejdříve, nejlépe právě teď hned! Kromě základních tělesných cvičení nabízí tato kniha i relaxační a dechové techniky a menší sestavy pro různé příležitosti - ráno, večer, při neklidu, při bolestech hlavy a zad nebo pro novou energii. Přejeme vám mnoho nových zážitků při cvičení jógy.

Wolfgang Mießner

Více než 18 let vyučuje zdravotně orientované pohybové programy. Už spoustu let se aktivně zabývá praxí a filozofií jógy a cvičební metodou pilates. Své dosavadní vzdělání absolvoval v Německu, v USA a v Indii. Ve svém studiu jógy a pilates v Mnichově, které vede společně s Amienou Zylla, nabízí kurzy pro mládež, dospělé a starší osoby všech výkonnostních stupňů a ve vlastní akademii vzdělává učitele jógy.

Amiena Zylla

Jógu zažila už v těle své indicko-africké matky. Po narození doprovázela své rodiče na cestách po světě souvisejících s jógou a tím byla neustále v kontaktu s jógou. Tak začala už v mladém věku praktikovat první asány. O mnoho let později následovalo studium taneční pedagogiky v Německu a v jižní Africe. Své vzdělání související s jógou a pilates absolvovala v Německu, Indii a v USA. Ve svém studiu jógy a pilates v Mnichově vyučuje děti a dospělé, nabízí speciální kurzy jógy a workshopy pro ženy a další vzdělávání v pilates.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku