Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Jíst jako Buddha – dávné umění toho, jak se zbavit přebytečných kilogramů, ale neztratit přitom vlastní hlavu

Jíst jako Buddha – dávné umění toho, jak se zbavit přebytečných kilogramů, ale neztratit přitom vlastní hlavu
Novinka

Daniel John Zigmond, Tara Cottrell Wright
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Anag
ISBN:978-80-7554-143-7
Stran:284
Skladem: na dotaz
Kategorie:Životní styl, výživa, kuchařky
Meditace, mystika
Kód:B32354


Sleva 7% - z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 278,00 Kč s 10% DPH




Před dvě stě padesáti lety, když Buddha vytvořil zásady pro nové společenstvo mnichů, zavedl jediné železné pravidlo o jídle: Mniši by se měli vyvarovat „konzumaci potravin v nevhodnou dobu“.

Odvěké pravidlo buddhistických mnichů

Mnichové podle Buddhova pravidla o jídle mohli jíst cokoliv, ale museli přestat jíst po poledni. Zní to poněkud zvláštně a nahodile, ale Buddha i vědci došli k přibližně stejnému závěru: Není ani tak důležité, CO jíme, ale KDY.

Buddhova dieta, která je postavena na propojení starobylé moudrosti a moderní vědy, čerpá z Buddhova učení o jídle a nejnovějších výzkumů obezity a hubnutí a přetváří je do nového přístupu k dietě – zlaté střední cesty mezi nezdravým holdováním a nereálným odříkáváním. Nabízí svěží alternativu ke stovkám knih, které nás přesvědčují, že jsme příliš líní nebo příliš zaneprázdnění či příliš hloupí, abychom jedli, co je pro nás dobré, nebo nás nutí dodržovat přísná a tvrdá omezení.

Není to jen dieta – je to životní styl, který vás učiní šťastnými. Konečně dosáhneme nirvány při hubnutí. Buddhova dieta představuje nový životní styl – výživově stálý i duchovně inspirativní. Poskytuje jasný plán a metodu hubnutí, která funguje úplně jinak než jakákoliv jiná dieta. Pomocí rozumného, vědomého a vědeckého přístupu Buddhovy diety mohou čtenáři konečně zhubnout.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku