Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Jak správně vykládat tarot výklad budoucnosti pro novou generaci

Jak správně vykládat tarot výklad budoucnosti pro novou generaci


Jedním z klíčových tajemství je věřit, že máte dobrý osud, že štěstěna je na vaší straně a že nejhlubší touhy srdce mají svůj zvláštní význam, protože jinak by v nás nevyvstaly. Marcus Bach, The Wonderful Magic of Living

Studovat tarot je jako cestovat po nekonečné říši. Na této cestě můžete zkoumat potenciální budoucnost, učit se z minulosti a získat neocenitelný vhled do svých myšlenek, pocitů a motivací.

Sami jste tvůrci svého osudu. Ačkoli tarot bývá spojován s věštěním budoucnosti, nepředpovídá jeden neměnný budoucí výsledek. Něco takového by popíralo koncepci svobodné vůle. Budoucnost podléhá neustálým proměnám, protože vždy čeká na volbu, kterou učiníme v přítomnosti. Tarot vám vždy ukáže nejpravděpodobnější budoucí výsledek vycházející z vašich zážitkům. Interpretace Velkých a Malých arkán vám pomůže pochopit smysl vašich zkušeností a navázat harmonické vztahy s druhými lidmi.

Kdysi lidé věřili, že „věštit“ budoucnost znamená snažit se pochopit, jak pracují božské síly – chápali to jako akt, který člověku pomáhá dostat se do harmonie s univerzem... Pokud se rozhodnete přijmout Tarot za svého průvodce a společníka, otevře vám dveře k nekonečným možnostem.

Tato kniha vás seznámí s různými formami výkladu tarotových karet. S pomocí vizualizačních cvičení, tarotových kouzel a speciálně volených otázek při hledání rady se naučíte rozumět svým snům i každodenním - Janina Renée vystudovala antropologii a vedle tohoto oboru se zabývá studiem lidového umění, mytologie, psychologie, starověkých náboženství, lékařské antropologie, kultury, historie a literatury. Je autorkou knih Tarot Spells, Playful Magic a Tarot: Your Everyday Guide.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku