Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Starman Tarot (78 karet a kniha)

Starman Tarot (78 karet a kniha)
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Llewellyn Publications
Skladem: na dotaz
Kategorie:KARTY, taroty, čtení z ruky, sny
Kód:007476


Sleva 11% - z ceny 1 893,00 Kč s DPH
Nová cena 1 685,00 Kč s 21% DPH




Starman Tarot je nápadem umělce, designéra a filozofa Davida De Angelise, který se inspiroval uměleckými díly vytvořenými pro Davida Bowieho.

STARMAN TAROT je nápad, který vymyslel umělec, designér a filozof Davide De Angelis a který se inspiroval uměleckými díly, jež vytvořil pro Davida Bowieho. STARMAN TAROT je vysoce inovativní a dynamické ztvárnění evoluce - starobylého tarotového systému. Prostřednictvím mocných archetypů a hypnotizujících snových krajin balíček silně a přímo vypovídá o bouřlivých časech, kterým v současnosti čelíme, a je portálem do živé a zázračné budoucnosti. Všem, kdo jej používají, poskytuje přístup k životně důležité formě tvůrčího vyjádření, zjevené moudrosti a vedení. STARMAN TAROT je živý, tvar měnící systém, který budou zkoumat nesčetné generace.

The most eagerly anticipated tarot kit of the year! In 1995, David Bowie and Davide De Angelis began collaborating on album art for Bowie s album Outside, a creative working relationship that endured for more than seven years and spanned a number of projects, including the development of art for the album Earthling and concepts for stage sets, books, products, and art shows. Inspired by their years-long creative collaboration, Davide De Angelis has produced a fascinating tarot deck, decades in the making, that expertly weaves together intricate sacred geometries, alchemy, magic, and the sacred teachings of the world s mystery traditions. This deck is a must-have for collectors and a perfect reading deck designed to help you connect with spirit or energize a creative project.

Boxed kit (51/4 x 8) includes a 78-card deck (3 x 51/2) and a 192-page color guidebook.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku