Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Jak otočit každou situaci ve svůj prospěch

Jak otočit každou situaci ve svůj prospěch
Michael Heppell
Rok vydání:2013
Vydavatelství:Grada Publishing
ISBN:978-80-247-5050-7
Stran:176
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Motivace, úspěch, propagace
Ekonomie, komunikace, prodej
Kód:CRCPTF3
Podobné knihy:Jak získat hodinu denně


Sleva 7% - z ceny 249,00 Kč s DPH
Nová cena 232,00 Kč s 10% DPH




Existuje jednoduchý způsob myšlení, chování a jednání, který vám zaručí, že dokážete každou situaci otočit ve svůj prospěch.

Stačí, když se naučíte techniku nazvanou „Jak změnit úhel pohledu“. Díky této čtivé a inspirativní knížce začnete na situace a problémy pohlížet jinak a přistupovat nově k jejich řešení.

Osvobodíte se od názorů, které vás dosud brzdily, a dokážete získat to nejlepší z každé situace, kterou vám život postaví do cesty.

Něco nebo někdo vás irituje nebo stresuje?

Změňte to!

Jste frustrovaní, protože máte pocit, že se v žádné oblasti nikam neposouváte? Změňte to! Chybí vám energie, čas, nápady nebo podpora? Změňte to!

Opravdu to funguje! Doma, v práci, ve vztazích, v celém životě. Technika „Jak změnit úhel pohledu“ už pomohla milionům lidí k úspěchu.

Je načase, abyste i vy začali sklízet její plody: šťastnější život, větší sebevědomí, kreativitu a úspěch. Díky tomuto bestselleru odhalíte, jak zařídit, abyste už nikdy neměli „špatný den“.

POMOCÍ ZMĚNY ÚHLU POHLEDU DOKÁŽETE VŠE ZMĚNIT K LEPŠÍMU!

MICHAEL HEPPELL

je jeden z nejlepších profesionálních řečníků na světě a výjimečný motivační kouč, který spolupracuje s předními společnostmi, profesionálními sportovci a výkonnými osobnostmi, tedy s lidmi, kteří ve svých životech usilují o dokonalost. Jeho seminářů a workshopů, zaměřených na posilování motivace a výkonnosti, se účastní tisíce lidí a využívají je také společnosti z celého světa. Michael je také autorem pěti mezinárodních bestsellerů: How to Save an Hour Every Day, Flip It (česky: Jak otočit každou situaci ve svůj prospěch, Grada 2013), How to Be Brilliant, Five Star Service a How to Have a Brilliant Life. Jeho internetové stránky www.michaelheppell.com a s nimi spojené nástroje využívají denně tisíce lidí usilujících o zvýšení kvality života. Jeho cílem je pozitivně ovlivnit 1 000 000 lidských životů. Michael žije v hrabství Northumberland v Anglii se svou ženou Christine a dětmi.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku