Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Hledání pravdy – učení a praxe Strovoloského mága

Hledání pravdy – učení a praxe Strovoloského mága
Joseph Daniel
Rok vydání:2020
Vydavatelství:Eugenika
ISBN:978-80-8100-626-5
Stran:208
Skladem: na dotaz
Kategorie:Léčení nemocí, diagnostika, etikoterapie
Léčení přírodními prostředky, herbáře
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:110180
Podobné knihy:Léčivá detoxikace hladem – Teorie a Praxe
V souznění se sebou (7.díl)


Sleva 10% - z ceny 298,00 Kč s DPH
Nová cena 268,00 Kč s 10% DPH




Daskalos, přezdívaný Strovoloský mág, žil na Kypru ve dvacátém století. Hned první kapitola této publikace vám přinese příběh jeho raného dětství, protože u tohoto mystika se projevily nezvyklé duchovní schopnosti už v sedmi letech. Dále se kniha zabývá rovněž jeho naukou i okruhem žáků, kteří si říkají Badatelé pravdy. Kniha postupně srozumitelně uvádí a rozebírá jejich doktríny a praxi – lze říct, že se jedná o systém ezoterického křesťanství. Každá kapitola pak přináší na závěr konkrétní cvičení (různé typy meditace, ale i postupy, jež přesahují do okultních praktik, jako je třeba vytvoření elementála, komunikace s anděly apod.), které souvisejí s duchovním růstem a výcvikem Badatelů pravdy.

Daskalův systém podrobně popisuje a rozebírá náš svět a vesmír. Dozvíte se tudíž zajímavé věci, jako třeba že existuje až sedm úrovní vědomí, anebo že člověk se může projevovat jako nástroj dobra, ale také zla – mezi námi jsou lidští andělé i lidští ďáblové.

Mezi běžnými lidmi byl Daskalos známý hlavně jako léčitel s doslova zázračnými schopnostmi. Veškeré „zázraky“ však pro něj nebyly nic nadpřirozeného, ale naopak stály na důkladných znalostech hlubších zákonů tohoto světa. Kromě toho, Daskalos si byl dobře vědomý, že „všechno je mysl“. Navzdory svým vskutku podivuhodným schopnostem a znalostem zůstal celý život neuvěřitelně skromný a pokorný, vedl navenek úplně obyčejný, velmi prostý život (měl i rodinu) a nezištně rozdával lásku a pomoc.

Autor této knihy se učil přímo u Daskala, a to od roku 1989. Předmluvu napsala Daskalova dcera. Kniha poprvé vyšla v roce 2012.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku