Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


HAITSKÉ VOODOO

HAITSKÉ VOODOO
Filan Kenaz
Rok vydání:2008
Vydavatelství:Fontána
ISBN:978-80-7336-490-8
Stran:287
Skladem: na dotaz
Kategorie:Magie, šamanismus, kabala
Kód:S01899
Podobné knihy:Černá kniha satanismu
Magická řemesla
Slovanská magie
Techniky bílé magie 365 ochranných a posilujících technik


Sleva 7% - z ceny 298,00 Kč s DPH
Nová cena 277,00 Kč s 10% DPH




Filanův pracovní průvodce pro úspěšnou komunikaci s panteonem vodou neopomíjí ani roli vodou v haitské kultuře a zkoumá dlouhodobý symbiózní vztah vodou s katolicismem.
Kenaz Filan, zasvěcenec Societé la Belle Venus, předkládá rozsáhlé informace o hlavních lwa, jejich mytologii a původu, a zároveň uvádí konkrétní instrukce, jak úspěšně pracovat a komunikovat s těmi, kteří se nám dají poznat, a jak je uctívat.
Až do nedávna bylo haitské vodou nejčastěji ztotožňováno s uctíváním ďábla, temnými kletbami a pověrčivostí. Někteří viděli jen obrazy svatých a katolické vlivy, načež vodou odepsali jako" křesťanské poblouznění". Jiné vyděsily zvířecí oběti a skutečnost, že houngani a mamby si za své služby nechávají platit....
Kniha Haitské vodou - magie duchů a kouzel s lwa podává návod, jak se vybudovat na úctě založené vztahy s lwa, duchy, kteří se uctívají v haitském vodou, a kjak transformovat strach, který náboženství vodou často obestírá.
"Tato velmi čtivá kniha bude neocenitelným zdrojem informací každému zájemci o haitské vodou a nezbytným průvodcem pro ty, kdo chtějí uskutečnit přechod od intelektuálního vědění k osobnímu poznání hlubokého a neprávem opomíjeného náboženství"

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku