Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Firma v krizi - praktický průvodce pro podnikaltele o tom, jak zvládnout krizi, růst i na klesajícím trhu a uspět tam, kde jiní selhávají.

Firma v krizi - praktický průvodce pro podnikaltele o tom, jak zvládnout krizi, růst i na klesajícím trhu a uspět tam, kde jiní selhávají.
Novinka

Štěpán Klein
Rok vydání:2020
Vydavatelství:Panfico
ISBN:978-80-2707-778-6
Stran:312
Skladem: na dotaz
Kategorie:Řízení, management, ekonomika
Ekonomie, komunikace, prodej
Kód:B33387
Podobné knihy:Umění realizace - proč někomu podnikání jde a někomu ne? Kniha Umění realizace vám odhalí šest oblastí, které uvolňují realizaci vašich záměrů a pomůžem vám nastavit firmu tak, aby šlapala jako hodinky


Sleva 11% - z ceny 499,00 Kč s DPH
Nová cena 444,00 Kč s 10% DPH




Každý rok se 25 % malých a středních firem potýká s nějakou vážnější formou krize. Přitom každá krize firmu zpomaluje a vrací její vývoj zpět. Tento poměr se v podmínkách ekonomické krize ještě zvyšuje. Kniha Firma v krizi se zaměřuje na klíčové faktory, které pomohou každému podnikateli včas identifikovat klíčové faktory krize, vyhnout se jí nebo ji zvládnout, a vydat se na cestu dalšího růstu. Kniha Firma v krizi se zaměřuje na praktické postupy, které může použít každý podnikatel k lepšímu zvládání krizí. Kniha je určena všem podnikatelům.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku