Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Feng šuej v praxi - použití barev, obrazů a symbolů pro bydlení

Feng šuej v praxi - použití barev, obrazů a symbolů pro bydlení
Novinka

Nicole Zaremba, Klaus Holitzka
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Fontána
ISBN:80-7336-189-2
Stran:181
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Feng-šuej
Kód:002608


Sleva 11% - z ceny 338,00 Kč s DPH
Nová cena 301,00 Kč s 10% DPH




Geometrické tvary, symboly, barvy a tvary se ve východním učení feng-šuej těší veliké vážnosti.

Na vhodném místě umístěný obraz působí svým vyzařováním na atmosféru místnosti a současně oslovuje naši duši. Jestli ve svém bytě pouze přežíváme nebo je pro nás energetickým centrem podivuhodné síly, závisí především na tom, jakými věcmi se obklopujeme a jak na sebe vzájemně působí.

V této knize najdete mnoho praktických a jednoduše realizovatelných poznatků, jak oživit a obohatit svůj byt nebo životní prostor. Zvláštností tohoto zpracování je použití tří energetických obrazců pro každé z devíti životních polí (pakua), a to z pohledu živlové mandaly, symboliky čínských tušových znaků a krajinných útvarů.

Každý, kdo se důvěrněji seznámí s pozoruhodnými principy této prastaré „prostorové akupunktury“, začne si své čtyři stěny uvědomovat ve zcela odlišném světle.

Nicole Zaremba je lektorkou reiki a od roku i poradkyní v oblasti feng-šuej, které studovala u předních čínských odborníků.

Klaus Holitzka se již řadu let zabývá východními naukami a asijským uměním. Proslulost získal svými tušovými ilustracemi klasických orientálních děl a mandalovými omalovánkami, které si našly spousty obdivovalelů po celém světě. Touto knihou se mu podařilo vzácně propojit východní učení s našimi západními kulturními kořeny.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku