Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Bonding porodní radost

Bonding porodní radost
M. Mrowetz, I. Antalová a G. Chrastilová
Rok vydání:2011
Vydavatelství:DharmaGaia
ISBN:978-80-7436-014-5
Stran:368
Skladem: na dotaz
Kategorie:Dětská literatura, dětská psychologie
Manželství, vztahy, sexualita
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:S04397


Cena 338,00 Kč s 10% DPH



Kniha vznikla jako rozmluva tří žen. Klinická psycholožka Michaela Mrowetz jako jedna z prvních u nás začala hovořit o tématice rané podpory bondingu. Ivana Antalová je zakladatelkou sdružení BabyKlokánci, podporující děti nemocné a předčasně narozené. Gauri Chrastilová, fejetonistka a spisovatelka, se dlouhodobě zajímá o normální porod a o vše, co souvisí s výchovou dětí.

Autorky napsaly knihu, kterou by si samy rády přečetly, když prožívaly svoje první těhotenství. Knihu, která se otevřeně dotýká radostných i bolestných témat mateřství a rodičovství a odborně, ale přitom jednoduše a srozumitelně pojímá celou širokou škálu témat, propojených stěžejní myšlenkou nutnosti prosazení podpory rané vazby mezi matkou a dítětem jako běžné normy českého porodnictví.

Rozhovor je doplněn příběhy, kasuistikami, stanovisky různých odborníků, přílohami a šedesátistránkovou barevnou obrazovou přílohou.

Předmluvu napsala Eva Labusová.

Publikace je určena především laické veřejnosti, ale přináší zajímavé sdělení i pro zdravotníky, kteří pracují s ženou v období kolem porodu.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku