Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Bolest v ambulantní praxi

Bolest v ambulantní praxi
Jaroslav Opavský
Rok vydání:2011
Vydavatelství:Maxdorf
Stran:398
Skladem: na dotaz
Kategorie:Léčení nemocí, diagnostika, etikoterapie
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:S04137
Podobné knihy:Jak doktoři myslí
Vítězství nad nemocí
Cesty ke zdraví
Sociální gerontologie
Jak zdolat skálu jménem deprese


Sleva 7% - z ceny 695,00 Kč s DPH
Nová cena 646,00 Kč s 10% DPH



Publikace je určena všem, kteří mají chuť, vůli a snahu pomáhat nemocným s bolestmi.
Kniha je určena i studentům medicíny a také zdravotníkům a studentům nelékařských zdravotnických oborů, aby z ní mohli čerpat nejen informace, ale především inspirace k hledání cest, jak věčnou bolest co nejúčinněji potlačovat a zvládat.
Seznamuje čtenáře s úspěšnými nebo potenciálně úspěšnými léčebnými postupy z celého "publikujícího" světa, obsahuje poznatky jak našich, tak i zahraničních autorů.
Kniha je psána tak, aby mohla být pomůckou v denní praxi všeobecných praktických lékařů a specialistů těch oborů, kteří se pravidelně setkávají s pacienty s bolestmi, při hledání cest, jak jim pomoci.
Vyhledávají proto nejen lékaře a další zdravotnické pracovníky, ale obracejí se i mimo oblast zdravotnictví, aby mohli své obtíže sdělit, vysvětlit, čím nejvíce trpí a o co je bolest v životě ochuzuje, a hlavně požádat o pomoc v očekávání, že druhá strana jejich obtíže úspěšně zmírní, nebo dokonce odstraní.
Tito nemocní, jakmile již nejsou schopni takové bolesti déle snášet, hledají pomoc, aby se jich zbavili, nebo aby je aspoň zmírnili.
Vedle toho však mezi námi žije mnoho těch, kteří bolestmi trpí po dlouhou dobu a jejich život je omezován a spojen s utrpením, které bolesti přinášejí.
Někteří z nás měli štěstí, protože jak rychle bolest přišla, tak rychle odezněla a nepoznamenala ani na těle, ani na duši.
Každý člověk se v životě setká s bolestmi.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku