Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Biozahrada praktická příručka

Biozahrada  praktická příručka
Annelore a Susanne Brunsovy
Rok vydání:2010
Vydavatelství:Plot
ISBN:978-80-7428-026-9
Stran:144
Skladem: na dotaz
Kategorie:Léčení přírodními prostředky, herbáře
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:S03367


Sleva 7% - z ceny 199,00 Kč s DPH
Nová cena 185,00 Kč s 10% DPH


Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života, neboť při práci v biozahradě je naše činnost zaměřena na život. Tato práce nám umožňuje poznat nejrůznější souvislosti mezi světem rostlin a světem živočichů, zemí, vesmírem a člověkem. Práce a zábava zde již nejsou - na rozdíl od většiny produktivních činností - nesmiřitelnými protiklady. Pozorovat klíčení a růst rostlin a pomáhat mu, prožívat neustálou proměnu přírodních dějů - tato smysluplná činnost pod širým nebem nás nechává zakusit pocity čisté radosti, které jsme zažívali jako děti - radost ze života.
Susanne Brunsová, nar. 1960, Jejím hlavní zájmem bylo a je předávání poznatků našich předků příštím generacím.
jde ve stopách svých rodičů, ačkoli kvůli svým třem dětem zanechala studia zahradnictví, je autorkou mnoha knih o biologickém pěstitelství a pracovala pro rozhlas a televizi.

S pomocí svého manžela, Huberta Brunse, jehož obrázky a nákresy doplňují její publikace, vydala celou řadu úspěšných knih z tohoto oboru. Annelore Brunsová dnes pracuje jako léčitelka.
předávala po mnoho let své poznatky o biologickém pěstování ovoce a zeleniny v rámci vyučování na německých státních vysokých školách a přednášek v alternativních centrech.
Annelore Brunsová, nar. 1928,
Praktická kniha s mnoha tipy pro každého, kdo ocení křupavé saláty, voňavá rajčata, aromatické koření a lahodné ovoce z vlastní zahrádky.
Autorky nám nabízejí podrobnou, stručnou a přesnou formou poznatky potřebné k úspěšnému pěstování a sklizni zdravého ovoce a zeleniny bez chemických látek.
Pozorovat klíčení a růst rostlin a pomáhat jim v tomto procesu, prožívat neustále se měnící hru přírodních dějů přináší radost z práce pod širým nebem.
Přírodní pěstitelství ovoce a zeleniny neobohacuje pouze náš jídelníček, ale odhaluje souvislosti mezi světem rostlin a zvířat, zemí, vesmírem a člověkem.
Čerstvé ovoce a zelenina ze zahrady přímo na váš stůl

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku