Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Biologické hodiny - stále ve vrcholné formě s rytmy přírody

Biologické hodiny - stále ve vrcholné formě s rytmy přírody
Karl J. Pflugbeil
Rok vydání:2009
Vydavatelství:Knižní klub
ISBN:978-80-242-2471-8
Stran:192
Skladem: na dotaz
Kategorie:Beletrie, matematika, různé
Řízení, management, ekonomika
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:000008


Cena 399,00 Kč s 10% DPH



Život člověka je řízen jeho vnitřními "biologickými hodinami" - se všemi každodenními vzestupy a poklesy, celoročními vrcholy a propady.

Každý, kdo se o tom dozví podrobněji, může vytěžit ze svých vědomostí velké výhody - a právě tato kniha mu k tomu významně napomůže. Čtenář se především seznámí s vědeckými podklady a s výsledky nejnovějších výzkumů takzvané chronobiologie. Pozná tedy funkci "vnitřních hodin" v lidském těle a průběh "biologických rytmů". Zároveň ovšem - a to je nesmírně žádoucí - kniha poskytuje čtenáři neobyčejné vodítko.

Objasňuje, že je nejlepší jednat ve správný čas, využívat vhodné hodiny a vyvarovat se nebezpečných období. Ten, kdo žije v souladu s těmito vědomostmi, si například může rozdělit každý den tak, aby byl vždy ve vrcholné formě. Pak bude smět víc jíst, a přesto nepřibere, ráno vstane čilý a večer dokáže vypnout. Kniha také radí, jak se můžeme uzdravit, pokud "vnitřní hodiny" začnou fungovat správně. Každý člověk má v životě k dispozici omezený čas. Čtenář této knihy ho však dokáže využít mnohem lépe.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku