Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Asertivita - umění být silný v každé situaci

Asertivita - umění být silný v každé situaci
Conrad Potts Suzanne Potts
Rok vydání:2014
Vydavatelství:Grada Publishing
ISBN:978-80-247-5197-9
Stran:208
Skladem: na dotaz
Kategorie:Motivace, úspěch, propagace
Kód:B33557


Sleva 10% - z ceny 269,00 Kč s DPH
Nová cena 242,00 Kč s 10% DPH




Není potřeba vyvíjet nátlak, abyste dosáhli toho, co chcete. Existují jednoduché způsoby, jak se prosadit, které vám přináší tato kniha. Poradí vám a na příkladech ukáže, jak jednat asertivně, vybaví vás praktickými nástroji a technikami ke zvládnutí celé řady situací v práci i osobním životě a poradí vám, jak:

* získat na pracovišti respekt, který si zasloužíte, * vyjít s rodinou, přáteli a sousedy a poradit si ve složitých společenských situacích, * být sebejistí během prezentací a porad, * získat plnohodnotné služby od obchodníků, řemeslníků či na úřadech, * zvládnout nepříjemné chování nebo jednání a vyrovnat se s konflikty, * vyjít se svým nadřízeným a dokázat říci „ne“, * udržet si svoji asertivitu a s ní i kvalitní a vyvážený život.

Nenechte se odstrkovat – naučte se, jak se prosadit a vyrovnat se s každou choulostivou situací s důstojností a sebevědomím. JE NA ČASE STÁT SI ZA SVÝM!

„Ať už jste doma, v práci, odpočíváte nebo se bavíte, vaše asertivita rozhodne o tom, zda dostanete, co chcete, anebo selžete v naplnění vašich vlastních standardů. Tato kniha vám ukáže, jak být sami sebou a zlepšit svůj život tím, že budete říkat, co je třeba říci.“ David Holdgate generální ředitel společnosti Satellite Information Services

„Nalézt správnou dávku asertivity je klíčové, obzvláště pro vaši kariéru – tato kniha je povzbuzujícím a praktickým průvodcem, který vám ukáže, jak toho dosáhnout. Gary Bullard generální ředitel společnosti Logica ve Velké Británii

Potts Conrad

Pracuje jako motivační řečník, trenér v oblasti managementu a osobní koučové již více než dvacet pět let. Objevil se v řadě televizních pořadů a tréninkových videí spojených s asertivitou, teambuildingem a vedením. Během pětadvaceti let pomohl doslova tisícům lidí zvýšit si sebevědomí a vést plnější a úspěšnější život. Vedl kurzy asertivity v různých částech světa, takže pracoval s lidmi z rozmanitých kultur - od Pákistánu po Paříž, od Sydney po Stockholm, od Moskvy po Manchester. Conrad zjistil, že základní myšlenky asertivity jsou naprosto stejně významné v zasedacích místnostech jako v ložnicích. Je zakládající člen společnosti TeamSkills, sítě konzultantů v oblasti managementu a vedení, zaměřené na rozvoj individuální i firemní výjimečnosti.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku