Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Andělský výklad karet (DVD)

Andělský výklad karet (DVD)
Doreen Virtue, PhD.
Rok vydání:2016
Vydavatelství:DVD Didact
ISBN:859-41-6917-009-1
Stran:72
Skladem: na dotaz
Kategorie:Andělé, duše, duchovno
Audio CD, DVD, CD-ROM
KARTY, taroty, čtení z ruky, sny
Kód:100623
Podobné knihy:Karty Minulé životy (24 karet a audio CD) aneb čistíme budoucnost


Sleva 7% - z ceny 149,00 Kč s DPH
Nová cena 139,00 Kč s 21% DPH


Doreen Virtue naučila tisíce lidí z celého světa, jak používat Andělské výkladové karty a jak docílit výstižného a léčivého výkladu. Karty vám umožní nahlédnout do budoucnosti své nebo vašich blízkých a porozumět tomu, jak léčit každou oblast vašeho života. Nyní je učení Doreen a její práce s výkladovými kartami zachycena na DVD a můžete tak získat zkušenosti s Andělským výkladem svým vlastním tempem a v pohodlí svého domova. Z obsahu DVD: Jak očistit a posvětit balíček vykládacích karet; Jak rychle a jednoduše interpretovat význam jednotlivých karet; Různé druhy výkladů; Jak vést výklady pro druhé; Jak přivolat Anděly; A mnoho, mnoho dalšího... Tip vydavatele: „Doporučujeme nachystat si balíček výkladových karet a zkoušet krok za krokem výklad spolu s Doreen.“ Doreen Virtue, Ph.D. je držitelkou tří univerzitních titulů v poradenské psychologii. Vytvořila řadu vykládacích karet, knih i audio programů o Andělech, o rozvoji jasnovideckých schopností a o souvislostech mysli, těla a ducha. Doreen se často objevuje v TV a rádiu, kde je známá jako „Andělská dáma“.
je držitelkou tří univerzitních titulů v poradenské psychologii. Vytvořila řadu vykládacích karet, knih i audio programů o Andělech, o rozvoji jasnovideckých schopností a o souvislostech mysli, těla a ducha. Doreen se často objevuje v TV a rádiu, kde je známá jako "Andělská dáma".
Doreen Virtue, Ph.D.
Tip : "Doporučujeme nachystat si balíček výkladových karet a zkoušet krok za krokem výklad spolu s Doreen."
* A mnoho, mnoho dalšího...
* Jak přivolat Anděly
* Jak vést výklady pro druhé
* Různé druhy výkladů
* Jak rychle a jednoduše interpretovat význam jednotlivých karet
* Jak očistit a posvětit balíček vykládacích karet
Z obsahu DVD:
Nyní je učení Doreen a její práce s výkladovými kartami zachycena na DVD a můžete tak získat zkušenosti s Andělským výkladem svým vlastním tempem a v pohodlí svého domova.
Karty vám umožní nahlédnout do budoucnosti své nebo vašich blízkých a porozumět tomu, jak léčit každou oblast vašeho života.
Doreen Virtue naučila tisíce lidí z celého světa, jak používat Andělské výkladové karty a jak docílit výstižného a léčivého výkladu.
(80 min.) V anglickém znění s českými titulky.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku