Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


7 návyků úspěšných teenagerů

7 návyků úspěšných teenagerů

Tato kniha je předurčena k tomu, aby se stala "biblí" všech, kteří chtějí naplno prožít nejenom svá mladá léta, ale chtějí mít radost ze života i v pozdějších etapách života.
Knihu by si měl přečíst nejenom každý teenager, ale stejně tak i jejich rodiče a prarodiče, a vlastně každý dospělý, který se dostává do styku s mladými lidmi a má na ně vliv.
Kniha zaujme teenagery tak jako žádná jiná.
Kniha kromě toho obsahuje spoustu vtipných ilustrací, zajímavých postřehů, chytrých myšlenek a neuvěřitelných příběhů teenagerů ze všech koutů světa.
Sean Covey v této mimořádně čtivě napsané knize, plné humoru a poutavých příkladů, čtenářům zábavným stylem ukazuje, jak postupně, krok za krokem, zlepšit vlastní představu o sobě samých, navazovat přátelské vztahy, odolávat tlaku vrstevníků, dosahovat cílů, které si stanovili, vycházet s rodiči, a mnoho dalšího.
V knize její autor Sean Covey aplikuje nadčasové principy obsažené v 7 návycích (7 návyků skutečně efektivních lidí, Stephen R. Covey) na život teenagerů, na nelehké problémy a rozhodnutí, před nimiž stojí a jenž mohou zcela změnit jich život.
Být teenager je skvělé a současně náročné.
Inspirativní a praktický průvodce pro teenagery na cestě k úspěšnému životu.
V knize autor aplikuje sedm rad pro teenagery, jak zlepšit svoji image, jak navazovat přátelské vztahy, jak dosahovat kýžených výsledků, jak vycházet s rodiči a mnoho dalšího. Je nepostradatelná pro každého teenagera.
Ten nejlepší dárek pro duši - náctiletých.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku