Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


48 zákonů moci - jak funguje moc

48 zákonů moci - jak funguje moc
v prodeji od 31.01.2020
Robert Greene, Joost Elffers
Rok vydání:2020
Vydavatelství:Eugenika
ISBN:978-80-8100-484-1
Stran:208
Skladem: na dotaz
Kategorie:Řízení, management, ekonomika
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Motivace, úspěch, propagace
Kód:B33230


Sleva 10% - z ceny 268,00 Kč s DPH
Nová cena 241,00 Kč s 10% DPH




Jedna z celosvětově nejúspěšnějších a nejprodávanějších knih o tom, jak funguje moc. Amorální, skandální, velice cynická, a přitom nesmírně pravdivá.

Naučí vás poznat a správně si vysvětlovat myšlenky, přání i chování druhých a využívat to ve svůj prospěch. Díky radám autora pro vás bude mnohem snazší postupovat po kariérním žebříčku. Autor je velký znalec lidské psychologie a ví, co říká. To, co popisuje, v dnešním světě opravdu funguje.

Není to duchovní či ezoterická kniha. Je to cynický návod na to, jak nenápadně manipulovat, využívat a překonávat jiné lidi tak, abychom měli čím dál větší moc, čím dál větší úspěch.

Tento návod však stojí na dobré znalosti lidské povahy. A zároveň, uvedené zákonitosti jsou podány velmi rafinovaně – na to, aby je člověk opravdu pochopil a vhodně uplatňoval, musí být silný, rozhodný, inteligentní a vynalézavý. Na cestě k moci je totiž nutné rozvíjet své silné stránky a nejednu pozitivní vlastnost. Motivací sice může být moc, zisk a osobní prospěch, ale to člověka současně nevyhnutně pohání vpřed na cestě celkového rozvoje a růstu.

Každá kapitola představuje jeden ze 48 daných zákonů, a to podle této osnovy: znění zákona; z něj plynoucí rady (v knize nazvané „klíče k moci“); příběh z historie, případně nějaké podobenství či legenda, jež daný zákon ilustruje; rozbor celého tématu; symbolické znázornění podstaty uvedeného zákona; citát známé osobnosti. Skutečné případy čtenáře poučí, jak i z prohrané pozice můžete ješte stále směřovat k vítězství.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku