Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


1000 divů přírody

1000 divů přírody
kolektiv autorů
Rok vydání:2003
Vydavatelství:Reader´s Digest Výběr
ISBN:80-86196-39-9
Stran:448
Skladem: na dotaz
Kategorie:Beletrie, matematika, různé
Pyramidy,kameny, PŘÍRODA , energie
Záhady, tajemství, záhadologie
Kód:017990
Podobné knihy:Setkání s tajemnem
PRVKY obrazový průvodce všemi známými atomy ve vesmíru
Osudová přitažlivost gravitace


Cena 499,00 Kč s 10% DPH


To je nejpravdivější v případě přírodních katastrof, které samy o sobě svědčí o ohromných a nepředstavitelných silách přírody.
Informace o nejbližších vesmírných sousedech přináší i poznatky získané prostřednictvím vesmírných sond a nejmodernějších technologií. Planeta Země je v celé knize ukazována jako nádherné místo s pozoruhodnou a vzrušující historií, která vytvořila scenérie, jevy a organismy neuvěřitelné a úchvatné krásy, která však může být i nebezpečná.
O rostlinách se dozvíte nejen to, že svými životními procesy umožňují udržovat veškerý život na Zemi, ale třeba i to, že se dovedou účinně bránit útokům býložravců, že jsou s určitými druhy živočichů schopny vytvořit velmi dobře fungující aliance, nebo že se u nich různým způsobem přizpůsobily plody a semena tak, aby se co nejlépe rozšiřovaly po povrchu Země.
Je možné se dočíst o neuvěřitelných přizpůsobeních, která jednotlivým živočichům pomáhají přežít (často v extrémním prostředí), najít partnera, založit potomstvo a předat svým následovníkům důležité informace.
Kniha plná pozoruhodných údajů a fotografií ze všech oblastí přírody. Stovky snímků nejpozoruhodnějších míst a obyvatel naší planety jsou doplněny zasvěceným textem, v němž autoři kladou důraz na nové poznatky

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku