Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Pět Tibeťanů v praxi

Pět Tibeťanů v praxi

- pomáhá nalézt svou vlastní Cestu
- je prostředkem vedoucím k pramenům života
- otevírá a osvobozují srdce
- pozdvihuje ducha a duši propůjčují křídla
Proč je cvičení pěti Tibeťanů tak ceněné a dnes tolik populární? Je to především fakt, že navzdory zdánlivé jednoduchosti působí na každý orgán, kost šlachu a buňku. Autorka jeho další přínos shrnula poetičtějšími slovy následovně:
Vedle celé řady doporučení pro zdravý způsob života předkládá autorka i množství kosmetických tipů, jak správně pečovat o pokožku, jak ji regenerovat a čistit, jak bojovat s celulitidou a jak přistupovat ke svému tělu i okolí.
Krása přirozeně vyvěrá z nitra. Skutečnou krásu člověka nemůže zajistit plastická operace ani drastická dieta; klíčem je tělesná vitalita a psychická pohoda.
Moto této publikace, které ocení především ženy, zní:
Pro mnoho lidí byl počátek cvičení pěti Tibeťanů začátkem uvědomělého přístupu k životu, který s sebou přinesl dalekosáhlé změny a obnovu. Stejný je případ i autorky této knihy, která v ní shrnula své praktické zkušenosti načerpané v profesi odborné zdravotnice a kosmetičky.
Možná poprvé v životě pochopíte, jak se lze oprostit od každodenních záležitostí, které až do této chvíle otupovaly váš život.
Pět tibetských cviků je mnohem víc než zdravotní gymnastika, neboť dokáže oživovat a uvádět do harmonie tělo i ducha. Pokud jednou pochopíte podstatu těchto cvičení, naplní vás vnitřním pokojem, který všechny negativní myšlenky, starosti a obavy odsune do pozadí.
Populární cvičení pěti Tibeťanů buduje vnější i vnitřní zdatnost, vede k novému, hlubšímu a uvědomělému prožívání tělesné reality, díky němuž lze měnit život ve všech jeho podobách.
Tato kniha vám pomůže pochopit podstatu cvičení Pěti Tiběťanů.
Pět cviků je víc než jen tělesné cvičení. Harmonuzují a oživují tělo i ducha. Pokud jednou pochopíte podstatu tohoto cvičení, stanou se pro vás něčím víc, než jen fitness. Při vytrvalém provádění se ve vás rozhostí pokoj, po kterém jste možná už dlouho marně toužili.
Kapitola 10: Živá krása
Kapitola 9. Síla myšlenky, meditace, afirmace, rituál
Kapitola 8: Zdraví a krása do vysokého věku
Kapitola 7: Vědomí těla a dechu
Kapitola 6: Cítit se dobře
Kapitola 5: Co je to kosmetika a jak vlastně působí?
Kapitola 4: Kůže - zrcadlo duše
Kapitola 3: Být ženou
Kapitola 2. Co je to vlastně krása?
Kapitola 1: Pět Tibeťanů přináší mládí
Obsah:
Zakoušíme víc pohody, jsme zdravější a máme větší radost ze života.
Pět Tibeťanů nás činí zdatnými uvnitř i navenek. Vedou k novému, hlubšímu a uvědomělému prožívání naší tělesné reality a to mění náš život.
Pět cviků - jednoduchá cesta k pramenům života

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku