Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Nové základy experimentální psychologie

Nové základy experimentální psychologie
Břetislav Kafka
Rok vydání:2011
Vydavatelství:Poznání
Stran:449
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Meditace, mystika
Kód:004336
Podobné knihy:Ovlivňování reality 7 fórum snů 1
Svoboda osvoboďte svůj nekonečný potenciál
Hledala jsem lásku - našla jsem Tebe
Člověk v blázinci
Opravdové štěstí a prosperita


Sleva 7% - z ceny 398,00 Kč s DPH
Nová cena 370,00 Kč s 10% DPH



V padesátých letech byl StB opakovaně vyslýchán a nucen, aby prozradil tajemství svých léčitelských a parapsychických schopností. Byly mu zabaveny cenné spisy a poznámky a předány sovětským senzibilům. Údajně byla plánována i jeho trvalá internace v Moskvě, kde měl spolupracovat se sovětskými senzibily a psychotroniky, zároveň se tak mělo zabránit jeho eventuelnímu únosu na západ a zneužití jeho schopností západnímu špionážními službami. Břetislav Kavka prý rovněž úspěšně léčil prezidenta Antonína Zápotockého a na dálku i význačné sovětské hodnostáře.
Břetislav Kavka byl hluboce věřícím člověkem, ale zároveň člověkem cítícím velmi sociálně, silně kritickým k nespravedlnostem předválečné republiky. Léčil chudé i bohaté bez rozdílu a nikdy si od nikoho za léčení nevzal odměnu, takže žil sám často v relativní nouzi.
byl nevětší český parapsycholog, hypnotizér, senzibil a léčitel. Civilním povoláním byl kameník a sochař (viz např. sochařská výzdoba průčelí kostela sv. Jakuba v Červeném Kostelci). Záhy však u sebe objevil značné parapsychické a léčitelské schopnosti, díky nimž v období před druhou světovou válkou dosáhl světového věhlasu. Kromě léčitelství a pokusů s hypnózou se zabýval i otázkami schopností médií, komunikace se zemřelými, jasnovidností, telepatií atd. Vedle řady zázračných uzdravení se proslavil správným předpovídáním budoucnosti (včetně atentátu na Heydricha a svržení atomové pumy) a schopností číst cizí myšlenky a sdělovat své vlastní myšlenky na dálku.
Břetislav Kavka (1891-1967)
Hypnózou lze léčit nespavost, kuřáctví, alkoholismus, úzkostlivost, strach, bolesti zubů, slabost vůle, zapomnětlivost, méněcennost, koktavost, tělesnou i duševní slabost, krvácení u žen, zácpu, hysterické záchvaty, padoucnici, posunčinu, přivodit bezbolestný porod, léčit lenost , onanii, chvění údů apod. hlavně posthypnotická sugesce má na vědomí trvalý vliv. "
,,Hypnolog - vychovatel může s úspěchem napravovat lživost, kousání nehtů, leváctví, mlsnost, nechuť k učení a k práci, nepozornost, bázlivost, hraní karet atd.
Druhé autorovo dílo, které předkládá návod k duchovnímu rozvoji lidstva pro 3.tisíciletí: hledání, sebepoznávání a zkoumání lidského života, probuzení zdrojů sil lidského ducha.
Duševědné výzkumy a objevy

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku