Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Čtyři dohody kniha moudrosti starých Toltéků

Čtyři dohody kniha moudrosti starých Toltéků
Don Miguel Ruiz
Rok vydání:2016
Vydavatelství:Pragma
ISBN:978-80-7549-143-5
Stran:144
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Historie, filozofie
Náboženství a mytologie
Kód:001033
Podobné knihy:Překonat strach - ukazuje, že lidé mají v sobě a kolem sebe sílu, která jim může pomoci strach překonat


Sleva 7% - z ceny 249,00 Kč s DPH
Nová cena 232,00 Kč s 10% DPH




V knize autor odhaluje zdroj omezujících názorů, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení.

Čtyři dohody, založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí silný kód chování, který dokáže proměnit náš život v nový prožitek svobody, opravdového štěstí a lásky.

Ruiz shrnuje v duchu Castanedy základní toltéckou moudrost a vyjadřuje jasně a čistě, co pro muže i ženy znamená žít jako mírumilovní válečníci v moderním světě.

Don Miguel Ruiz se narodil na mexickém venkově v rodině léčitelů a byl vychován matkou curanderou (léčitelkou) a dědečkem naguálem (šamanem). Rodina očekávala, že Miguel bude pokračovat ve staleté rodinné tradici léčitelství a předávání ezoterického poznání Toltéků. Ale Miguela vábil moderní život, vystudoval lékařství a stal se chirurgem.

Všechno změnil až jeho prožitek blízkosti smrti. Jednoho večera na počátku sedmdesátých let don Miguel usnul za volantem svého auta a narazil do betonové zdi. Jak vzpomíná, opustil své fyzické tělo a odtáhl dva kamarády do bezpečí.

Šokován tímto zážitkem začal intenzivně zkoumat své nitro. Věnoval se staré moudrosti předků, učil se od své matky a svá učednická léta dovršil u mocného šamana v mexické poušti. Jeho dědeček, který mezitím zemřel, ho nadále učil prostřednictvím snů.

V toltécké tradici vede naguál člověka k osobní svobodě. Don Miguel Ruiz je naguál z rodu Rytířů orla a věnuje se předávání svých znalostí učení starých Toltéků.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku